Halva turcească

  
Ingrediente:

2 linguri de unt topit, 4 linguri de făina, 2pahare cu sirop (2 pahare apa, fiarta cu200g) ; zahăr vanilat si scortisoara.

Mod de preparare: se înfierbânta unul topit, in care se prăjește făina,amestecând mereusa nu se ardă. Când făina este binerumenită,se opareste cu 2pahare  de sirop si se amesteca mereu,lăsând sa fiarbă pana ce se ingroasa. Se aseaza compoziția calda cu lingura pe farfurie,in forma de cartofi si se presară cu zahăr vanilat sau amestecat cu scorțișoara pisata 

  •   
  • POFTA BUNA

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s